Βάζουμε σημάδι τον ήλιο!

ΕΠΕΙΓΟΝ: Έχουμε λίγες ημέρες για να πιέσουμε τον κύριο Τσίπρα να εκμεταλλευτεί τον ελληνικό ήλιο και να ανακοινώσει στην Παγκόσμια Διάσκεψη για το κλίμα, το πιο φιλόδοξο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης και χρήσης ηλιακής ενέργειας. Στείλε τώρα email!

Μέχρι τώρα 16560 άτομα έχουν στείλει email!
   

Στις 11 Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται στο Παρίσι η σημαντικότερη Παγκόσμια Διάσκεψη για το κλίμα και ο πρωθυπουργός έχει μία ιστορική ευκαιρία: να δώσει εντολή για ένα πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης 1.000.000 κτιρίων που περιλαμβάνει τη δωρεάν εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε τουλάχιστον 300.000 φτωχά νοικοκυριά. Να βάλει σημάδι τον ήλιο που είναι ο σημαντικότερος φυσικός πόρος της Ελλάδας, με στόχο να στηρίξει τα νοικοκυριά, ειδικά τα πιο αδύναμα και τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Η εξάρτησή μας από λιγνίτη και πετρέλαιο έχει οδηγήσει 1 στις 3 οικογένειες να αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα για ρεύμα και θέρμανση. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Είναι καιρός η χώρα μας να αποκτήσει κλιματική πολιτική που επενδύει σε εμάς. Βάλε λοιπόν μαζί μας σημάδι τον ήλιο και στείλε ΤΩΡΑ email πριν χαθεί ακόμα μία ευκαιρία.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ...
32 ημερες 12 ωρες 50 λεπτα 33 δευτερολεπτα